Etter mange år på jakt i Sverige har pakklista vår utviklet seg år for år. Fra det helt primitive med sommertelt, liggeunderlag og sovepose til stort telt med egen soveavdeling, teltvarme og dobbeltseng. Ja, du trenger kanskje ikke alt dette for å ha en bra jakttur i Sverige, men det er ikke så verst å ha litt komfort heller.

Når vi er i Sverige på jakt ligger vi på den samme leirplassen hvert år, og vi bruker en uke hvor jakt og det sosiale står i fokus. Siden vi ikke flytter camp underveis har vi også muligheten til å ta med oss masse ekstra komfort. Det skal jo bare ut av bilen og etableres som camp. De dagene vi jakter pakker vi med oss det vi trenger for å være ute på jakt i to økter. Da er det utrolig snopt å ha en stor zargeskasse å pakke alt du trenger i. Det gjør det oversiktlig når du skal ha lunch og enkelt å ta med. Slike kasser er generelt sett svært hendig også til å holde orden på utstyr når du ligger i camp. Vi bruker en kasse til mat og en annen til diverse utstyr.

Les også våre pakklister for vintertur på fjellet og sommertur på fiske

Disse lenkene er interne og peker til relaterte innholdssider om pakklister tilpasset forskjellige aktiviteter og årstider på nettstedet vårt.

Bruk gjerne denne lista som inspirasjon til hvordan din egen camp kan etableres. Uansett har du mye god komfort om du har plass i bilen til alt dette, bare det å ha en kjøleboks på strøm som holder ølet kaldt til du kommer sliten tilbake til leir er velferd fra øverste hylle!

Her er vår komplette pakkliste for svenskejakta:

Stortelt
Sovetelt
Sovepose høst
Dobbel madrass oppblåsbar
Zargeskasser
Teltlykt
Hodepute
Aggregat
Skjøteledning
Olje til aggregatet
Bensinkanne
Diverse verktøy
Kompressor
Arbeidslampe
Ekstra kontakter
Kjøleboks
Jervenduk
Balje til fugl
Tarp
Kjøkkenutstyr
Viltnett
Kniv
Fyrstikk
Skjærfjøl
Svartkjele
Steke-/grilleutstyr
Krydder
Reinskinn
Primus
Bord
Stoler
Vanndunker
Tau
Snøre
Sitteunderlag
Dasspapir
Dassbøtte
Spade
Øks
Sag
Kost- og støvbrett
Hodelykt
Gassbokser
Teltovn
Gassflaske 10 kg
Sopputstyr
Tape
Pussesaker til våpen
Våpen
Toalettutstyr
Pass til hunder
Hundemat
Matskåler til hundene
Lettvekts matskål til hundene
Lader til GPS-halsbånd
GPS
Våpenkort
Mobilladere
Jaktsekk
Jaktdekken
Campline til hundene
The nest
Vannpose
Campsko
Jaktsko

I denne lista er ikke selvfølgeligheter som søppelposer, klær osv. På generelt grunnlag kan vi si at det er bedre å ta med litt for mye enn litt for lite, værtfall så lenge du har plass i bilden.

Hør hele podcastepisoden hvor vi snakker om denne pakklista