Hei!

 

Tusen takk for at du leser om det vi elsker mest av alt å gjøre, nemlig å være ute og fylle livet med gode minner og opplevelser fra naturen. Jakt, fiske og hund er viktige deler av våre liv og vi bruker så mye som mulig av tiden på akkurat dette. Vi lærer mye av hverandre der Robert er fluefiskeguruen og Kristine er jakt- og hundguruen..

Vi vil skrive om alt vi er opptatt av og har en mening om. Vi vil selvsagt også dele opplevelsene våre fra små og store turer i tillegg til «everyday life» slik vi lever det.

 

Kristine Thybo Hansen

Kristine Thybo Hansen

 

Kristine er mest kjent fra TVNorge-serien «Jegertvillingene». Første sesong gikk i 2015 og andre sesong i 2017. I tillegg var hun å se på NRK-programmet «Kjære søster». Hun har oppholdt seg utendørs siden hun var liten og har god kompetanse på mange områder innenfor jakt, hund og friluftsliv. Særlig kan det nevnes spisskompetanse på jakt med stående fuglehund, trening av jakthunder og rovviltjakt.

Robert Bjørklund

Robert Bjørklund

 

Robert er et mer ubeskrevet blad for almuen, men for mange i fluefiskemiljøet er han et relativt kjent fjes. Han har stått bak nettsider som storfiskarn.com og karnesfluefiske.no. Han var mannen bak kamera på den legendariske youtube-hiten «Ørret 5,6 kg«. Robert er først og fremst fluefisker men har drevet med fiske, jakt og friluftsliv hele livet. Han har god kompetanse innenfor generelt friluftsliv og fiske med særlig fokus på fluefiske. De senere år har han også blitt bitt av jakt-med-hund-basillen.

 

Med i «flokken» vår har vi hundene Fight, Reborn og Kaia. De to førstnevnte er Irsk setter og Kaia er Treeing Walker Coon hound.

Sarafjellets Fit-for-Fight

Sarafjellets Fit-for-Fight

 

Fight er flokkens rutinerte og høyt premierte hund. Hun har et utall premier både i UK, AK og VK. Hun har også to valpekull etter seg, det siste i mai 2016. Fight er ekstremt dyktig på jakt og har en svært høy jaktlyst.

Sarafjellets Reborn and Ready

Sarafjellets Reborn and Ready

 

Reborn er vår yngste hund og er fra Fights siste kull. Han ble født 12. mai 2016 og har vist seg som et meget stort talent. Han var bare 4 måneder da den første rypa ble felt for han, og siden har det blitt mange fler. På hans første jaktprøve, som 9-måneders gammel hund, ble han belønnet med en fin 2. UK.

kaia

kaia

 

Kaia er rovvilthunden. Hun er av rasen Treeing walker coon hound og er opprinnelig fra Canada. Rasen er opprinnelig svært god på rovvilt som puma og gaupe. Kaia kom til oss i april 2017 og vi jobber nå med å prege henne på rev og senere også gaupe.