Haill&Knall fyller ett år. Vi ser tilbake på hvordan vårt første år har vært.

Det er i disse dager et drøyt år siden vi lanserte bloggen vår og publiserte den første saken (Kveitejakt uten kveithaill). Mye har skjedd siden da og vi har fått opp Facebookside og egen YouTube-kanal som vi er veldig stolte av!  Vi har prøvd å vise dere hva vi holder på med, hvordan vi gjør ting og hva vi mener om saker og ting. Noen ting har slått an og andre ting har definitivt ikke gjort det…

Under er litt harde fakta og statistikk (som alltid er litt morsomt for oss som liker å nerde litt med tall).

De mest leste sakene på haillogknall.no:

Eg e gravid – Lest 2955 ganger
Utestenge jegere med hund – er det diskriminering? – Lest 2510 ganger
Når man mister en venn – Lest 2234 ganger

Haill&Knall TV:

TV-kanalen vår ble etablert ganske raskt etter at bloggen ble lansert. I skrivende stund er filmene våre sett over 86000 ganger og over 450 av dere har valgt å følge kanalen vår. Det er helt utrolig! Den første tiden publiserte vi uredigerte videoer, men vi ønsket liksom å gjøre noe mer ut av filmmaterialet vårt. Den første redigerte filmen ble lastet opp 28. juni i fjor og var fra en fisketur der Årets første på tørt ble tatt. Denne filmen er sett drøyt 1300 ganger, men er langt fra en av de mest sette filmene våre. Topp 5-lista finner du her:

Haill&Knall TV: Ørretporno – Sett 19384 ganger
Haill&Knall TV: Prøvefiske i Reisaelva – sett 9736 ganger
Kristine i røyeriket – sett 9271 ganger
Kveitefiske i Lyngen – sett 8034 ganger
Kristine goes bananas – sett 5371 ganger

En annen ting vi er veldig stolte av er kalenderen vi laget på tampen av fjoråret. Det var en veldig lærerik og spennende periode som definitivt ga mersmak! Dere var så positive og ga så mange gode tilbakemeldinger at vi bestemte oss for å lage en også i år. Vi håper denne skal være klar til bestilling allerede 1. november så tankeprosessen er allerede smått i gang.

Vi er utrolig glade for at dere velger å følge med på det vi gjør, det er veldig motiverende! Vi har mange idéer og tanker om hva vi kan finne på det neste året, men vi ønsker også at du kommer med innspill om hva vi kan gjøre mer av. Det er isåfall bare å sende oss en melding eller mail, så skal vi se hva vi kan få til sammen.

Til slutt er det bare for oss å ønske deg en strålende helg! Her i området er det meldt skikkelig drittvær i helga, så for første gang på lenge skal vi holde fortet på hjemmebane en helg. Men kanskje kommer det noe godt, bokstavelig talt, ut av det også 🙂