I ukas episode tar vi en fot i bakken i forhold til unghunden vår Klopp. Kan Kristines mål om å stille henne på jaktprøve i vinter være innenfor rekkevidde?

I spalten «ukas mathøydepunkt» spør vi oss om kjøpte fiskeboller kan være en utfordrer til ukas matmessige høydepunkt? 

Og i «ukas snakkis» drøfter vi om tilgangen til naturens ressurser er godt nok tilgjengelig for oss som har jakt og fiske som livsstil.

Vi har en ny give-away på gang. Denne gangen er det et liten gavepakke fra vår lokale butikk Det lille bærkokeriet som leverer en smakebit av arktis. Vi trekker, i begynnelsen av mars, en vinner blant våre patreons som får en gaveeske med Reisasirup, en Reisa turkopp og et sitteunderlag av reinskinn.

Vil du bli vår neste patreon, og samtidig støtte prosjektet vårt, kan du trykke her. Som patreon får du også inntil 20% rabatt i nettbutikken vår.

Dette er produktene i månedens give away

Den lille elgjaktpraten og bifangst som mathøydepunkt Haill og Knall-podden

Den 25. september stopper landet opp. Iværtfall for noen dager. Da fylles skogen av elgjegere på jakt etter skogens konge. Vi har ikke veldig mye erfaring med elgjakt, men vi benytter anledningen til å se elgjakta fra vår vinkel. Og så ønsker vi alle elgjegere lykke til med jakta!Den siste måneden har vært uvant for oss på grunn av Fight sin plutselige sykdom. Nå er gleden stor igjen og Fight friskmeldes herved fra hjemmediagnosen "vestibulært syndrom".I ukas mathøydepunkt har vi stiftet bekjentskap med en helt ny råvare som overrasket stort! Tilfeldighetene skulle ha det til at den attpåtil var bifangst da vi drev agnfiske før kveita skulle fristes. Hør mer om dette litt uti sendinga.Vi ønsker vår sist ankomne patreon velkommen, og konstaterer at vi nærmer oss sakte men sikkert det magiske antallet 100. Da blir nemlig fluestanga sendt til en av dere som velger å støtte oss som patreon. Har du også lyst å bidra kan du enkelt bli patreon her.Som patreon får du tilgang til flere eksklusive podcastepisoder og filmepisoder, og ikke minst får du svært gode priser i nettbutikken vår. Som patreon logger du inn i nettbutikken og får automatisk oppdaterte priser som matcher ditt patreonnivå.Ukas produkttips fra oss er ullklær fra svenske Woolpower. Dette er utrolig deilige ullklær som holder deg varm! Få bonusinnhold og andre fordeler med Patreon Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  1. Den lille elgjaktpraten og bifangst som mathøydepunkt
  2. En minnerik dag i rypefjellet og en ny favorittsopp!
  3. Vestibulært syndrom hos hund og rypejaktstart igjen!
  4. Andejakt, kveitejakt og fantastiske råvarer
  5. Jaktstart i Sverige og alvorlig sykdom på Fight