I ukas episode tar vi en fot i bakken i forhold til unghunden vår Klopp. Kan Kristines mål om å stille henne på jaktprøve i vinter være innenfor rekkevidde?

I spalten «ukas mathøydepunkt» spør vi oss om kjøpte fiskeboller kan være en utfordrer til ukas matmessige høydepunkt? 

Og i «ukas snakkis» drøfter vi om tilgangen til naturens ressurser er godt nok tilgjengelig for oss som har jakt og fiske som livsstil.

Vi har en ny give-away på gang. Denne gangen er det et liten gavepakke fra vår lokale butikk Det lille bærkokeriet som leverer en smakebit av arktis. Vi trekker, i begynnelsen av mars, en vinner blant våre patreons som får en gaveeske med Reisasirup, en Reisa turkopp og et sitteunderlag av reinskinn.

Vil du bli vår neste patreon, og samtidig støtte prosjektet vårt, kan du trykke her. Som patreon får du også inntil 20% rabatt i nettbutikken vår.

Dette er produktene i månedens give away

Q&A: Grisprat på jakt og spjæra skritt Haill og Knall-podden

I dag svarer vi på en hel haug med spørsmål fra dere lyttere! Vi blir dradd ut på mannskultur på jakt, jakt for jenter, bukser som spjærer i skrittet, hvorfor andejakt er så kult og når frieriet kommer… I tillegg til masse annet morsomt!Dette synes vi var skikkelig morsomt og vi har fått pratet om ting vi aldri ville kommet på alene. Tusen takk til alle dere som sendte inn spørsmål, det er dere som har laget denne sendinga!Du trenger forøvrig ikke å vente helt til vi kjører egen sending med lytterspørsmål før du sender til oss. Vi tar gjerne lytterspørsmål innimellom i de vanlige episodene også, så ikke nøl med å send oss en melding på en eller annen plattform.Vi har fortsatt et brennende ønske om å få sendt fluestanga til en av dere som er vår Patreon. Hvis vi når 100 patreons sender vi et helt fluefiskesett med en LTS Zalt stang i klasse 6, sammen med snelle og snøre. Du bidrar med noen få kroner hver måned og får fordeler som tilgang til flere bonusepisoder, være med i trekning av premier og gode rabatter i nettbutikken vår. Trykk her for å bli med i Patreon-gjenget vårt.Vil du annonsere i Haill og Knall-podden kan du sende oss en mail til post@haillogknall.no. Få bonusinnhold med Patreon See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
  1. Q&A: Grisprat på jakt og spjæra skritt
  2. Nytt studio, gåsejakt og trening under båndtvangen
  3. De tre P'er: Påske, pilking og VK-pillett
  4. Den lange trappa langt ned i kjelleren
  5. NM-helga på Andøya