I ukas episode tar vi en fot i bakken i forhold til unghunden vår Klopp. Kan Kristines mål om å stille henne på jaktprøve i vinter være innenfor rekkevidde?

I spalten «ukas mathøydepunkt» spør vi oss om kjøpte fiskeboller kan være en utfordrer til ukas matmessige høydepunkt? 

Og i «ukas snakkis» drøfter vi om tilgangen til naturens ressurser er godt nok tilgjengelig for oss som har jakt og fiske som livsstil.

Vi har en ny give-away på gang. Denne gangen er det et liten gavepakke fra vår lokale butikk Det lille bærkokeriet som leverer en smakebit av arktis. Vi trekker, i begynnelsen av mars, en vinner blant våre patreons som får en gaveeske med Reisasirup, en Reisa turkopp og et sitteunderlag av reinskinn.

Vil du bli vår neste patreon, og samtidig støtte prosjektet vårt, kan du trykke her. Som patreon får du også inntil 20% rabatt i nettbutikken vår.

Dette er produktene i månedens give away

Toppjakt i Sverige Haill og Knall-podden

71 grader nord team er inne i sin andre uke på skjermen. Kristine gir oss sine tanker rundt ferden så langt. Sist helg tok vi en langhelg i Sverige for å debutere som toppfugljegere. Vi har sett masse film og lest mye om temaet, så nå var det dags for å prøve ut dette selv også! Er det virkelig så enkelt som det ser ut som på film, må man være kamuflert fra topp til tå og er trærne fulle av tiur helt i toppen? Dette er noe av det vi har gjort våre egne erfaringer på nå.Vi sitter igjen med mange inntrykk og mange erfaringer og lysta på flere turer til Sverige er definitivt tilstede.Ikke glem ny quizrunde torsdag 2. februar! Hold av et par timer fra kl 1845.Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å få nyheter rett inn i mailboksen din. Trykk her for å melde deg på.Denne uka har vi faktisk bikket 70 patreons! Vi mangler nå kun 29 stykker for at vi skal kunne sende avgårde fluefiskepakken vår til en av dere :DFramover vil vi lage mer innhold for deg som patreon og vi vil fokusere spesielt på filmer. Det håper vi vil falle i smak :)Har du lyst å være patreon, men ikke bli snakket om i podden? Gi oss beskjed, så lar vi deg være patreon i stillhet ;)Trykk her for å bli patreon. Få bonusinnhold med Patreon Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  1. Toppjakt i Sverige
  2. Maaemo – Norges beste restaurant!
  3. Reprise: Karl-Petter Yeong – et villmarksliv
  4. Sesongpremiere: Nytt år, nye muligheter! Gledelista for 2023!
  5. Sesongavslutning – oppsummering av årets høydepunkter