I denne første episoden sneier vi innom Kristines jerveåte, oppussingen i huset vårt og et mislykket forsøk på blindsmaking av surstrømming…

Vi setter stor pris på om du abonnerer på oss! 

Send oss gjerne spørsmål eller synspunkter, det blir vi fryktelig glade for! Du når oss på post@haillogknall.no eller gjennom våre kontoer på sosiale medier.

Alle episoder finner du under

Lamakjøtt og kuldesjokk Haill og Knall-podden

Vi er midt inne i vinterens verste kuldeperiode så langt. 20 minus og kuling er en svært dårlig kombo når man skal være utendørs. Vi ser tilbake på kalde opplevelser tidligere i livet. Vi fikk en ekstremt spennende pakke fra en av våre faste lyttere! Han leverte oss lamakjøtt før helga, noe vi aldri har vært borti før. Da blir det kokkelering på kjøkkenet, i forskningens tegn. I neste episode skal vi snakke om gode julegavetips til sånne som oss. Vi ønsker gjerne dine innspill, så send oss en melding med dine beste julegavetips, så får vi til en knallgod runde med tips til oss alle!Til helga trekker vi vinneren av Kristines mørketidshjerte. Vi gleder oss til å sende det som en liten førjulsgave tili en av våre patreons. Få bonusinnhold med Patreon See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
  1. Lamakjøtt og kuldesjokk
  2. Den perfekte jaktturkompisen
  3. Selvskading og gaupeflause
  4. Ettårsjubileum som podcastere – sildefiske og reinpartering
  5. Harejakt og masse kjærlighet