I denne første episoden sneier vi innom Kristines jerveåte, oppussingen i huset vårt og et mislykket forsøk på blindsmaking av surstrømming…

Vi setter stor pris på om du abonnerer på oss! 

Send oss gjerne spørsmål eller synspunkter, det blir vi fryktelig glade for! Du når oss på post@haillogknall.no eller gjennom våre kontoer på sosiale medier.

Alle episoder finner du under

Søppeldynge på fjellet og Sverige har åpnet! Haill og Knall-podden

Søppelproblematikken tar ingen ende og av og til opptrer den i større omfang enn andre ganger. Sist uke har det vært et stort fokus på, og debatt rundt, et område på fjellet i vår egen bakgård som har vært nedgriset av søppel! Vi diskuterer dette.Før helga kom gladnyheten om at så godt som hele Sverige nå er grønn! Dette betyr at de fleste av oss kan reise på svenskejakta i slutten av måneden! Vi gleder oss stort og begynner forberedelsene nå.Vi har trukket vinner av vår give-away i Juli som presenteres i dagens episode. Vil du støtte arbeidet med podden og det andre vi styrer med? Da kan du bli patreon. Trykk her for mer info om dette. Få bonusinnhold med Patreon See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
  1. Søppeldynge på fjellet og Sverige har åpnet!
  2. Topp 3 kystaktiviteter
  3. FESK!!
  4. Bonus: Kveitefiske med Morten Bergland
  5. I storfiskens rike