I denne første episoden sneier vi innom Kristines jerveåte, oppussingen i huset vårt og et mislykket forsøk på blindsmaking av surstrømming…

Vi setter stor pris på om du abonnerer på oss! 

Send oss gjerne spørsmål eller synspunkter, det blir vi fryktelig glade for! Du når oss på post@haillogknall.no eller gjennom våre kontoer på sosiale medier.

Alle episoder finner du under

Ørretjakt? Tiurjakt? Revejakt? Hva er best? Haill og Knall-podden

Siden sist har hverdagen vår vært preget av sykdom og fordervelse. Nå er vi endelig på bedringens vei og klare for nok en god søndagsprat.Kristine og Fight har vært på jentetur. Robert og Reborn har vært på guttetur. Hva får man egentlig ut av en fellestrening alene? Og hvordan blir det med matopplegget når man er sjuk? Kan det bli et mathøydepunkt da?Vi har fått flere spørsmål om hvilken jakt vi liker aller best. Dette prøver vi å svare på gjennom gode drøftinger av fordeler ved de forskjellige jaktformene vi liker best. Kan ørretjakt virkelig være jakt?Vi har opprettet en egen Patreon-konto for Haill og Knall-podden. Liker du arbeidet vårt og har lyst å støtte det, blir vi veldig glade om du besøker oss og blir en ekte patreon 🙂 Vi trekker ut et signert eksemplar av Jegertvillingenes kokebok hvis vi når 50 Patreons.Bli med på laget vårt og vær med å utvikle podden vår enda mer. Get bonus content on Patreon See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
  1. Ørretjakt? Tiurjakt? Revejakt? Hva er best?
  2. Lokkejakt, småviltjakt UTEN hund og manflu
  3. Tilbakeblikk på 2020 og hva venter oss i det nye året?
  4. Hvorfor drar dere ikke bare til Kola?
  5. Julespesial med Johanne Thybo Hansen