Jürgen Klopp har sin siste sesong i Liverpool og vi bare MÅ få oppleve Anfield en siste gang før han trekker inn årene på Merseyside for godt. Vi har klart å kapre oss billetter til Tottenhamkampen i begynnelsen av mai og er helt fra oss av glede for akkurat det!

Men, siden vi er på balløya godt utpå vårparten, værtfall i engelsk målestokk, begynte vi å leke med tanken på å kunne slå to fluer i en smekk: Både fotball og fluefiske. England regnes jo som fluefiskets vugge og er, så langt vi har forstått, full av normer og regler, tradisjoner osv osv. Og ikke minst er det visstnok ørret i alle bekker, elver og vann.

Men, det er jo ikke bare bare å orientere seg i et helt nytt land når det kommer til muligheter for å fiske, så vi har brukt mye tid på nettopp dette.

I dagens episode tar vi en fot i bakken hva gleder fisket der borte, og vi ber naturligvis om tips og råd fra dere som kanskje har erfaring med fiske på de britiske øyer.

Send oss gjerne en melding om du kan bidra i planleggingen vår.

I ukas lifehack får du ikke bare ett, men TO tips til tørking av våte sko på tur. Og nå er vi faktisk helt tomme for tips i banken, så vi setter vår lit til at du som hører på sender oss dine tips og lifehacks.

Bli gjerne patreon om du setter pris på at vi lager podcast om jakt, fiske og friluftsliv.