I dagens episode skal vi innom både jakt på and, kveite og sopp. For soppsesongen var ikke avlyst likevel!! Nå er det godt med steinsopp i marka og vi smiler fra øre til øre!

Storfugljakta i Sverige ble avbrutt tidligere enn vanlig pga Fights sykdom, og i dagens episode tar vi en fot i bakken og oppdaterer på hvordan ståa er i dag, syv dager etter at sykdommen inntraff. Har du ikke hørt patreonepisoden fra svenskejakta, finner du den på vår patreonside.

I ukas mathøydepunkt gjør Kristine en noe overraskende vri på hvordan hun definerer et mathøydepunkt. Robert holder seg til en litt mer tradisjonell tilnærming.

Vi fortsetter med «ukas tips», og denne gangen handler det om en smart anordning for fluefiskeren. Du finner dette, og de foregående tipsene, i denne artikkelen (oppdateres fortløpende).

I forrige uke fikk vi endelig gjort livet enklere for deg som patreon! Som kjent får du gode rabatter i nettbutikken vår. Den nye løsningen gjør at du slipper å grave fram rabattkoden du fikk en gang i tiden, men heller logger inn med dine patreonopplysninger. Prisene oppdateres automatisk til din fordelaktige pris basert på patreonnivået du har. Husk å sjekk om du har en aktiv patreonkonto hos oss før du logger inn i nettbutikken.

Ukas produkttips er realistiske treningsblinker fra svenske Target.