Andejakta er endelig i gang! Hvordan gikk det da Kristine og Johanne var oppe før skolebussen for å få med seg morgenøkta på småvannene i dalen.

Siden bly nå er forbudt, og alle mulige alternativer er utsolgt, ble det miljøammo i beltet på andejakta. I dagens episode får du Kristines «first-impression-report» etter det første skuddet med denne ammunisjonen.

I helga var vi på utstilling, og ble naturligvis nok en gang vitne til bingoen man melder seg på når det kommer til utstilling. Vi letter litt på trykket og stiller noen spørsmål vi mener er betimelige.

I vår nye spalte «Ukas tips» får du et godt tips som passer veldig godt til vinterturen med teltet. Vi håper du vil bidra til å lage en svær samling av masse gode turtips, så send dine tips til oss, vi gleder oss til å gjøre turlivet enda bedre!

Neste episode blir en patreon-episode hvor vi tar tempen på Sverige og ståa i skogen. Vi håper du har løst å høre den. Er du ikke patreon allerede kan du trykke her for å få komme rett til vår patreonside.

Ukas produkt: Vi har fylt opp lageret med våre Haill&Knall jaktdekken. Bestill i dag, så skal vi få dekkenet til deg før jakta starter 🙂