Ukas høydepunkt for vår del var utvilsomt helgas klubbsamling på Arnøya sammen med Nord-Troms fuglehundklubb. Dette ble også, på mange måter, en kick-off for treninga fram mot jaktprøvene denne vinteren. Det har vært to år uten matching mot andre hunder enn våre egne, noe som ga oss både positive opplevelser og endel ting å jobbe med.

I dag er forøvrig dagen for å feire kjærligheten! For oss er det intet unntak: dette er en dag hvor vi alltid lager litt god mat, pynter oss bittelitt og hygger oss litt mer enn vanlig i vårt eget selskap.

Vi minner om månedens give-away hvor vi gir bort en gavepakke fra Bærkokeriet som består av seks varianter av Reisasirup, en turkopp og et sitteunderlag av reinskinn. Premien trekkes ut i begynnelsen av mars blant en av våre patreons.

Vil du bli en Haill og Knall-supporter, støtte arbeidet vi gjør med podden, være med i trekninger og få rabatter i nettbutikken vår? Trykk her for å bli vår neste patreon.

Toppjakt i Sverige Haill og Knall-podden

71 grader nord team er inne i sin andre uke på skjermen. Kristine gir oss sine tanker rundt ferden så langt. Sist helg tok vi en langhelg i Sverige for å debutere som toppfugljegere. Vi har sett masse film og lest mye om temaet, så nå var det dags for å prøve ut dette selv også! Er det virkelig så enkelt som det ser ut som på film, må man være kamuflert fra topp til tå og er trærne fulle av tiur helt i toppen? Dette er noe av det vi har gjort våre egne erfaringer på nå.Vi sitter igjen med mange inntrykk og mange erfaringer og lysta på flere turer til Sverige er definitivt tilstede.Ikke glem ny quizrunde torsdag 2. februar! Hold av et par timer fra kl 1845.Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å få nyheter rett inn i mailboksen din. Trykk her for å melde deg på.Denne uka har vi faktisk bikket 70 patreons! Vi mangler nå kun 29 stykker for at vi skal kunne sende avgårde fluefiskepakken vår til en av dere :DFramover vil vi lage mer innhold for deg som patreon og vi vil fokusere spesielt på filmer. Det håper vi vil falle i smak :)Har du lyst å være patreon, men ikke bli snakket om i podden? Gi oss beskjed, så lar vi deg være patreon i stillhet ;)Trykk her for å bli patreon. Få bonusinnhold med Patreon Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  1. Toppjakt i Sverige
  2. Maaemo – Norges beste restaurant!
  3. Reprise: Karl-Petter Yeong – et villmarksliv
  4. Sesongpremiere: Nytt år, nye muligheter! Gledelista for 2023!
  5. Sesongavslutning – oppsummering av årets høydepunkter