Ukas høydepunkt for vår del var utvilsomt helgas klubbsamling på Arnøya sammen med Nord-Troms fuglehundklubb. Dette ble også, på mange måter, en kick-off for treninga fram mot jaktprøvene denne vinteren. Det har vært to år uten matching mot andre hunder enn våre egne, noe som ga oss både positive opplevelser og endel ting å jobbe med.

I dag er forøvrig dagen for å feire kjærligheten! For oss er det intet unntak: dette er en dag hvor vi alltid lager litt god mat, pynter oss bittelitt og hygger oss litt mer enn vanlig i vårt eget selskap.

Vi minner om månedens give-away hvor vi gir bort en gavepakke fra Bærkokeriet som består av seks varianter av Reisasirup, en turkopp og et sitteunderlag av reinskinn. Premien trekkes ut i begynnelsen av mars blant en av våre patreons.

Vil du bli en Haill og Knall-supporter, støtte arbeidet vi gjør med podden, være med i trekninger og få rabatter i nettbutikken vår? Trykk her for å bli vår neste patreon.

Q&A: Grisprat på jakt og spjæra skritt Haill og Knall-podden

I dag svarer vi på en hel haug med spørsmål fra dere lyttere! Vi blir dradd ut på mannskultur på jakt, jakt for jenter, bukser som spjærer i skrittet, hvorfor andejakt er så kult og når frieriet kommer… I tillegg til masse annet morsomt!Dette synes vi var skikkelig morsomt og vi har fått pratet om ting vi aldri ville kommet på alene. Tusen takk til alle dere som sendte inn spørsmål, det er dere som har laget denne sendinga!Du trenger forøvrig ikke å vente helt til vi kjører egen sending med lytterspørsmål før du sender til oss. Vi tar gjerne lytterspørsmål innimellom i de vanlige episodene også, så ikke nøl med å send oss en melding på en eller annen plattform.Vi har fortsatt et brennende ønske om å få sendt fluestanga til en av dere som er vår Patreon. Hvis vi når 100 patreons sender vi et helt fluefiskesett med en LTS Zalt stang i klasse 6, sammen med snelle og snøre. Du bidrar med noen få kroner hver måned og får fordeler som tilgang til flere bonusepisoder, være med i trekning av premier og gode rabatter i nettbutikken vår. Trykk her for å bli med i Patreon-gjenget vårt.Vil du annonsere i Haill og Knall-podden kan du sende oss en mail til post@haillogknall.no. Få bonusinnhold med Patreon See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
  1. Q&A: Grisprat på jakt og spjæra skritt
  2. Nytt studio, gåsejakt og trening under båndtvangen
  3. De tre P'er: Påske, pilking og VK-pillett
  4. Den lange trappa langt ned i kjelleren
  5. NM-helga på Andøya