Ukas høydepunkt for vår del var utvilsomt helgas klubbsamling på Arnøya sammen med Nord-Troms fuglehundklubb. Dette ble også, på mange måter, en kick-off for treninga fram mot jaktprøvene denne vinteren. Det har vært to år uten matching mot andre hunder enn våre egne, noe som ga oss både positive opplevelser og endel ting å jobbe med.

I dag er forøvrig dagen for å feire kjærligheten! For oss er det intet unntak: dette er en dag hvor vi alltid lager litt god mat, pynter oss bittelitt og hygger oss litt mer enn vanlig i vårt eget selskap.

Vi minner om månedens give-away hvor vi gir bort en gavepakke fra Bærkokeriet som består av seks varianter av Reisasirup, en turkopp og et sitteunderlag av reinskinn. Premien trekkes ut i begynnelsen av mars blant en av våre patreons.

Vil du bli en Haill og Knall-supporter, støtte arbeidet vi gjør med podden, være med i trekninger og få rabatter i nettbutikken vår? Trykk her for å bli vår neste patreon.

Storfiskjakt eller matfiskjakt? Blinkelys eller ikke blinkelys? Dette er de store spørsmålene! Haill og Knall-podden

Vi er kommet oss til hektene etter storkampen mot Man United i går og klare til å evaluere siste ukes hendelser.Det ble en spontantur til fjells lørdag morgen for å jakte, den sagnomsuste og sære, røya. Vi er nok blitt ganske pysete med tiden, for vi måtte gå noen runder med oss selv når Yr meldte 17-18 minus på fjellet. Men vi kom oss ut og overvant kong vinter – noe som betalte seg på flere måter!Vi fikk testet ut det nye teltet vårt, som for øyeblikket er rødt, vi fikk oss noen røyer og har fått oss litt å reflektere over: Skal vi jakte storrøye eller matfisk? Skal vi bruke blinkelys når vi fisker på isen? Og er rødt telt egentlig et bra telt?I ukas mathøydepunkt snakket vi om denne suppa vi fant på Meny sine nettsider. Sjekk ut oppskriften og bytt gjerne ut kylling med fisk eller annet kjøtt du har for hånden! Meget bra suppebase er vår konklusjon.Ta deg en tur inn på våre nettsider og les igjennom alle lifehacks som er kommet inn til nå. La deg inspirere og send oss dine tips som vi kan spre ut blant friluftsfolk :)Og mens du allerede er i nettsidemodus, må du gjerne stikke innom nettbutikken vår og se deg om etter nye produkter du trenger. Støtt podcasten vår og få eksklusivt innhold og rabatter i nettbutikken med Patreon Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  1. Storfiskjakt eller matfiskjakt? Blinkelys eller ikke blinkelys? Dette er de store spørsmålene!
  2. Isfiskefiasko, hundegalskap og et mislykket påskelam
  3. Gunnar Hasle: Fjern statsstøtten til norske jegere
  4. Jaktslutt, drittammo og prokrastineringens dronning
  5. Stemmebrist, revefelling og Arnøyprøven