Det er vårstemning i nord, værtfall akkurat i dag. Vårstemning inneholder, foruten om selve stemninga og forventninga, isfiske og sjøørretfiske. Isfiske er grobunn for ufattelige mengder frustrasjon i vår lille husholdning. Da er det selvfølgelig ekstra deilig at det nærmer seg sjøørretfiskesesongen. Robert får utløp for sin frustrasjon og Kristine får utløp for sine forventninger. Hun gleder seg faktisk så mye at det putrer og sutrer i hele kroppen…

Nå er vi inne i den stille uke og mange skal ut på påsketur med Solo, Kvikk lunch og bål. Fortsett å tagg bilder med #haillogknallbål og bli med på digital båltur også i påska. 

Månedens give-away trekkes på onsdag og denne måneden er det et gavekort på kr. 2000,- som leveres i samarbeid med Aclima.

Vi høres igjen 2. påskedag og ønsker deg en fin påske i koronatrygge omgivelser!

Rev i underbuksa og jaktminner fra forrige sesong Haill og Knall-podden

I forrige uke hadde vi en opplevelse som utspant seg i underbuksa og i rene nettoen. En rev forsynte seg av åta rett utenfor soveromsvinduet! Det var virkelig noe å våkne til!Jaktåret 2020-2021 er straks over og vi ser tilbake på minner vi har fra denne sesongen. Det er utrolig morsomt å se alle bidrag til vår digitale båltur på sosiale medier! Fortsett å tagg bildene med #haillogknallbål :DI april gir vi bort to Fladen hengekøyer som leveres i samarbeid med Marinor. For å være med i trekningen må du ha en aktiv Patreon-konto når trekningen gjennomføres sist i april.Bli patreon her.På onsdag slippes en ny bonusepisode for våre Patreons. Dette er den aller første podcastepisoden vi spilte inn for nesten fem år siden. Det ble ikke podcasting på oss da, men episoden dukket opp her om dagen, så vi har valgt å publisere den for moro skyld 🙂 Få bonusinnhold med Patreon See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
  1. Rev i underbuksa og jaktminner fra forrige sesong
  2. Isfiskebonanza og hvite løgner
  3. Isfiskesutring og sjøørretputring
  4. Bonus: Fra valp til jakthund del 2 – smakebit
  5. Sjanglete rev i bakgården, mat på tur og #haillogknallbål