Det er vårstemning i nord, værtfall akkurat i dag. Vårstemning inneholder, foruten om selve stemninga og forventninga, isfiske og sjøørretfiske. Isfiske er grobunn for ufattelige mengder frustrasjon i vår lille husholdning. Da er det selvfølgelig ekstra deilig at det nærmer seg sjøørretfiskesesongen. Robert får utløp for sin frustrasjon og Kristine får utløp for sine forventninger. Hun gleder seg faktisk så mye at det putrer og sutrer i hele kroppen…

Nå er vi inne i den stille uke og mange skal ut på påsketur med Solo, Kvikk lunch og bål. Fortsett å tagg bilder med #haillogknallbål og bli med på digital båltur også i påska. 

Månedens give-away trekkes på onsdag og denne måneden er det et gavekort på kr. 2000,- som leveres i samarbeid med Aclima.

Vi høres igjen 2. påskedag og ønsker deg en fin påske i koronatrygge omgivelser!

Den lille elgjaktpraten og bifangst som mathøydepunkt Haill og Knall-podden

Den 25. september stopper landet opp. Iværtfall for noen dager. Da fylles skogen av elgjegere på jakt etter skogens konge. Vi har ikke veldig mye erfaring med elgjakt, men vi benytter anledningen til å se elgjakta fra vår vinkel. Og så ønsker vi alle elgjegere lykke til med jakta!Den siste måneden har vært uvant for oss på grunn av Fight sin plutselige sykdom. Nå er gleden stor igjen og Fight friskmeldes herved fra hjemmediagnosen "vestibulært syndrom".I ukas mathøydepunkt har vi stiftet bekjentskap med en helt ny råvare som overrasket stort! Tilfeldighetene skulle ha det til at den attpåtil var bifangst da vi drev agnfiske før kveita skulle fristes. Hør mer om dette litt uti sendinga.Vi ønsker vår sist ankomne patreon velkommen, og konstaterer at vi nærmer oss sakte men sikkert det magiske antallet 100. Da blir nemlig fluestanga sendt til en av dere som velger å støtte oss som patreon. Har du også lyst å bidra kan du enkelt bli patreon her.Som patreon får du tilgang til flere eksklusive podcastepisoder og filmepisoder, og ikke minst får du svært gode priser i nettbutikken vår. Som patreon logger du inn i nettbutikken og får automatisk oppdaterte priser som matcher ditt patreonnivå.Ukas produkttips fra oss er ullklær fra svenske Woolpower. Dette er utrolig deilige ullklær som holder deg varm! Få bonusinnhold og andre fordeler med Patreon Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  1. Den lille elgjaktpraten og bifangst som mathøydepunkt
  2. En minnerik dag i rypefjellet og en ny favorittsopp!
  3. Vestibulært syndrom hos hund og rypejaktstart igjen!
  4. Andejakt, kveitejakt og fantastiske råvarer
  5. Jaktstart i Sverige og alvorlig sykdom på Fight