Nå har du muligheten til å få oppleve en helg med spennende småviltjakt eller innlandsfiske sammen med oss!

For våre podcastlyttere er det å være patreon en kjent greie. Ved å være patreon er du en viktig støttespiller for oss hvor du gir et, for oss, viktig bidrag hver måned. Som en takk får du gjennom vårt patreonprogram, i tillegg til den ukentlige podcasten, fordeler som rabatt i vår nettbutikk, deltakelse i premietrekninger og eksklusive podcastepisoder med gjester i studio.

Vi har nå bestemt oss for at vi vil ta med en av våre patreons på en trivelig helg med småviltjakt eller fiske! Dette gjør vi hvis vi skulle nå 150 patreons totalt. For oss høres dette ut som langt opp og langt fram, men gleden vil definitivt være på vår side om den dagen kommer!

Vinneren vil bli transportert til Nordreisa på den mest hensiktsmessige måten (fly, tog, buss, bil, hurtigrute, hest eller apostlenes hester), blir innlosjert sammen med oss i Reisadalen hvor vi vil by på god mat og drikke, lyging og skryting osv osv.
Vinneren kan velge mellom småviltjakt eller fisketur – den aktiviteten som passer best for vinneren. Vi skal legge til rette for at alle drømmer blir innfridd enten det er rypejakt i reisafjellene, harejakt på Arnøya eller røyejakt i hemmeligvannet vårt… Alt dekkes naturligvis av oss, både reise, mat, jaktkort etc.

Om dette høres ut som en helg du kan tenke deg må du besøke vår patreonside og bli vår neste patreon. Som en ekstrapremie på veien mot 150 patreons, deler vi ut en komplett fluestangpakke om vi når 100 patreons.

Nyskjerrig? Trykk her for å bli patreon og en viktig bidragsyter.