Av og til blir tålmodigheten satt på prøve når man fisker ørret. Men hvis man lykkes er tilfredsstillelsen desto større. Dette fikk Kristine erfare på en av våre turer denne sommeren.

Noen ganger er ørreten enkel å få på talefot. Det er enkelt å få et godt flyt, fisken svømmer din vei, slurper flua i seg og tilslaget sitter. Da er livet en lek.
Andre ganger er det helt motsatt. Ørreten virker sær og selektiv, strømmen gjør at flua ikke flyter akkurat der du vil at den skal, du brukte en feil dresset flue slik at kroken glipper ut av kjeften og vinden blåser kanskje attpåtil fra høyre. Da er det fint å ha mye tålmodighet å smøre på. Tykt med tålmodighet.

En slik helg hadde vi ved elva og Kristine fikk endelig oppleve hvor utfordrende, frustrerende og ikke minst gledelig det kan være.

Denne gangen har vi laget et litt lenger episode av Haill&Knall TV. Nesten en halvtime. Vi aner ikke om du liker det, om det blir for langdrygt eller om det faktisk kanskje er verdt å se på. Gi oss gjerne en tilbakemelding 🙂