Det nærmer seg sesongens første langtur sommer for vår del, og da er det på sin plass å, sånn smått, begynne planleggingen. Hva var det nå igjen som skal være med? Hva kan være med og hva trenger men eventuelt ikke å ha med i det hele tatt. Hvordan bruker du «De 3 V’er» – Vekt, volum og verdi? Hvilke ting er det du absolutt IKKE må glemme og hva er det kanskje ikke så nøye med?

Vi går igjennom hvordan vi tenker i forkant av turen når vi skal på lengere turer, langt unna folk og allfarvei. Hvilke prioriteringer og valg gjør vi, og hvilke konsekvenser får eventuelt disse?

Vi håper denne episoden kan hjelpe deg på vei om du er ny og uerfaren på fjellet, eller om du kanskje ikke har så mye erfaring med lengere turer. Og er du av den rutinerte typen kan det hende du snapper opp noen råd på veien 🙂 Vi føler oss værtfall veldig mye bedre forberedt etter å ha snakket oss igjennom turplanleggingen i dagens episode.

UKAS ANNONSØR er Skitt Fiske som er landets største på fiskeutstyr. Skitt Fiske har fysisk butikk i Sandefjord på hele 2000 kvadratmeter og en enorm nettbutikk med utvalg for både nybegynneren og eksperten. Start forberedelsene til din neste tur og gi dine drømmer en god start på skittfiske.no.

PSST: Skitt Fiske har 100 dager åpent kjøp i nettbutikken!