Det er straks jul og mye av dagens episode av Haill og Knall-podden er viet til dette temaet. Julemat, tradisjoner, julefredning osv.

«Noen» har funnet ut at lutefisk er godt… Portvin skal passe til muggost. Men stemmer dette? Dette hører du mer om i ukas mathøydepunkt.

Jula er forbundet med tradisjoner for de fleste av oss. Vi snakker litt om hva som gjør jula for oss og hvilke tradisjoner vi setter pris på. Mye tyder på at vi aldri kan feire julaften sammen!

Jula betyr også julefredning fra all jakt. Vi snakker om hva vi mener om denne regelen, samt hvilke andre alternative aktiviteter man kan finne på i en stille julehøytid.

I spalten lytterspørsmål svarer vi på spørsmål om Forsvaret, TV-opptredener og vi finner ut av Kristine vurderer å blåse liv i sin gamle drøm om å bli glamourmodell 😀

NB: Lillejulaften slipper vi en god julespesial hvor vi har besøk i studio av Johanne Thybo Hansen, bedre kjent som Jegertvilling 2 🙂 Denne må du bare få med deg!

Liker du podden vår? Gi oss gjerne noen stjerner i Apple podcaster og legg gjerne igjen en kommentar. Vi blir veldig glade om du vil abonnere på oss.

Vi ønsker deg en riktig god julefeiring og sender våre beste ønsker til alle dere fantastiske lyttere!

God jul!!

Under kan du lytte til episoden, men du finner den også der du til vanlig hører podcast 🙂