Kristine har, gjennom hele vinteren, sporet en rev med et merkelig ganglag. Det kan nesten se ut som om den har promille, eller har den bare en skadet fot? Vi ønsker din vurdering av dette sporet og du finner bilder på facebooksiden vår. 

Vi tar en prat om mat på tur. Hvordan tenker vi rundt dette livsviktige i sekken, hvor mye mat bør man ha med, er vekt viktigere enn velferd, hvilke prioriteringer kan man gjøre osv osv. 

Denne uka inviterer vi deg med på båltur, så bli med på en (eller flere) digitale bålturer. Ta turen ut, fyr et bål, ta bilde og del med oss på sosiale mediere! Bruk hashtaggen #haillogknallbål 😀 Vi gleder oss til å se hvor mange bål vi klarer å fyre den neste uka!

Vi minner om månedens give-away, for våre patreons, som er et gavekort på kr. 2000,- som leveres i samarbeid med Aclima. Gavekortet kan brukes i nettbutikken på aclima.no.

Vi setter stor pris på om du vil bli Patreon, all info finner du her.

Rev i underbuksa og jaktminner fra forrige sesong Haill og Knall-podden

I forrige uke hadde vi en opplevelse som utspant seg i underbuksa og i rene nettoen. En rev forsynte seg av åta rett utenfor soveromsvinduet! Det var virkelig noe å våkne til!Jaktåret 2020-2021 er straks over og vi ser tilbake på minner vi har fra denne sesongen. Det er utrolig morsomt å se alle bidrag til vår digitale båltur på sosiale medier! Fortsett å tagg bildene med #haillogknallbål :DI april gir vi bort to Fladen hengekøyer som leveres i samarbeid med Marinor. For å være med i trekningen må du ha en aktiv Patreon-konto når trekningen gjennomføres sist i april.Bli patreon her.På onsdag slippes en ny bonusepisode for våre Patreons. Dette er den aller første podcastepisoden vi spilte inn for nesten fem år siden. Det ble ikke podcasting på oss da, men episoden dukket opp her om dagen, så vi har valgt å publisere den for moro skyld 🙂 Få bonusinnhold med Patreon See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
  1. Rev i underbuksa og jaktminner fra forrige sesong
  2. Isfiskebonanza og hvite løgner
  3. Isfiskesutring og sjøørretputring
  4. Bonus: Fra valp til jakthund del 2 – smakebit
  5. Sjanglete rev i bakgården, mat på tur og #haillogknallbål