Kristine har, gjennom hele vinteren, sporet en rev med et merkelig ganglag. Det kan nesten se ut som om den har promille, eller har den bare en skadet fot? Vi ønsker din vurdering av dette sporet og du finner bilder på facebooksiden vår. 

Vi tar en prat om mat på tur. Hvordan tenker vi rundt dette livsviktige i sekken, hvor mye mat bør man ha med, er vekt viktigere enn velferd, hvilke prioriteringer kan man gjøre osv osv. 

Denne uka inviterer vi deg med på båltur, så bli med på en (eller flere) digitale bålturer. Ta turen ut, fyr et bål, ta bilde og del med oss på sosiale mediere! Bruk hashtaggen #haillogknallbål 😀 Vi gleder oss til å se hvor mange bål vi klarer å fyre den neste uka!

Vi minner om månedens give-away, for våre patreons, som er et gavekort på kr. 2000,- som leveres i samarbeid med Aclima. Gavekortet kan brukes i nettbutikken på aclima.no.

Vi setter stor pris på om du vil bli Patreon, all info finner du her.

Sommerbonus: 3-kilosklubben og smellfeit ørret på supergrunt vann Haill og Knall-podden

Det er ferietid, men vi klarte ikke å holde oss unna podcaststudioet… Det skjer for mye :)Kristine er meldt inn i den svært så eksklusive 3-kilosklubben og vi har fisket på smellfeite ørreter på utrolig grunt vann!Du finner episoden vi snakker om på vår patreonside og vi håper du har lyst til å høre på denne i sommer, kanskje når du er på fisketur, før du drar eller når du ligger på stranda og egentlig skulle vært på fjellet :)Ved å bli patreon gir du et, for oss, kjempeviktig bidrag til podcasten og det andre vi driver med. Du får tilgang til egne patreonepisoder og gode priser i nettbutikken vår. Støtt podcasten vår og få eksklusivt innhold og rabatter i nettbutikken med Patreon Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  1. Sommerbonus: 3-kilosklubben og smellfeit ørret på supergrunt vann
  2. Sesongavslutning: Nostalgi langs ørretelva og sommeren på tre ord
  3. Torpedorøye på lånt stang!
  4. Gullnymfa – røyekilleren!
  5. Fisketørke, fiskemørke og fiskeyrkesskade