Kristine har, gjennom hele vinteren, sporet en rev med et merkelig ganglag. Det kan nesten se ut som om den har promille, eller har den bare en skadet fot? Vi ønsker din vurdering av dette sporet og du finner bilder på facebooksiden vår. 

Vi tar en prat om mat på tur. Hvordan tenker vi rundt dette livsviktige i sekken, hvor mye mat bør man ha med, er vekt viktigere enn velferd, hvilke prioriteringer kan man gjøre osv osv. 

Denne uka inviterer vi deg med på båltur, så bli med på en (eller flere) digitale bålturer. Ta turen ut, fyr et bål, ta bilde og del med oss på sosiale mediere! Bruk hashtaggen #haillogknallbål 😀 Vi gleder oss til å se hvor mange bål vi klarer å fyre den neste uka!

Vi minner om månedens give-away, for våre patreons, som er et gavekort på kr. 2000,- som leveres i samarbeid med Aclima. Gavekortet kan brukes i nettbutikken på aclima.no.

Vi setter stor pris på om du vil bli Patreon, all info finner du her.

Lamakjøtt og kuldesjokk Haill og Knall-podden

Vi er midt inne i vinterens verste kuldeperiode så langt. 20 minus og kuling er en svært dårlig kombo når man skal være utendørs. Vi ser tilbake på kalde opplevelser tidligere i livet. Vi fikk en ekstremt spennende pakke fra en av våre faste lyttere! Han leverte oss lamakjøtt før helga, noe vi aldri har vært borti før. Da blir det kokkelering på kjøkkenet, i forskningens tegn. I neste episode skal vi snakke om gode julegavetips til sånne som oss. Vi ønsker gjerne dine innspill, så send oss en melding med dine beste julegavetips, så får vi til en knallgod runde med tips til oss alle!Til helga trekker vi vinneren av Kristines mørketidshjerte. Vi gleder oss til å sende det som en liten førjulsgave tili en av våre patreons. Få bonusinnhold med Patreon See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
  1. Lamakjøtt og kuldesjokk
  2. Den perfekte jaktturkompisen
  3. Selvskading og gaupeflause
  4. Ettårsjubileum som podcastere – sildefiske og reinpartering
  5. Harejakt og masse kjærlighet