Endelig er sommeren over og vi kan sparke igang en flunkende ny sesong av Haill&Knall-podden! Nå er vi faktisk kommet til sesong 5 og i dagens episode tar vi et lite tilbakeblikk på sommerens høyde- og lavepunkter. Hvordan er følelsen nå når ferietiden er over og sommeren er på hell?

I dag lanserer vi en helt ny spalte, nemlig «Ukas tips». Det finnes nok utrolig mange små og store «life hacks», eller bare ting som gjør at turen, jakta, fisketuren, båltenningen, matlagingen eller noe annet vi driver med, går smoothere, enklere eller mer effektivt. Vi ønsker å spre alle disse tipsene ut til folket, men da trenger vi din hjelp 🙂 Send oss ditt tips, så skal vi sørge for distribusjonen utover høsten og vinteren. Vi begynner «stafetten» med to tips i dag og vi oppretter en egen samleartikkel på våre nettsider hvor alle tips som brukes legges inn.

Vi elsker fotball og vi spiller fantasy premier league. Sesongen er i gang på balløya og vi skal kåre landets beste friluftslivs-fantasymanager!

Har du ikke meldt ditt lag på ligaen vår er det fortsatt ikke for sent.

Bruk ligakode nf4law, så er du med!

Vinneren og en tilfeldig spiller blir premiert når sesongen er over i mai.

Kristine og Johanne har signert hele 100 kokebøker i sommer, og nå er det på tide å skaffe ditt eksemplar, fullstappet av god inspirasjon til viltmiddagen! De 100 første som bestiller får altså eksklusive eksemplarer, og du finner Jegertvillingenes kokebok i nettbutikken vår.