Den 25. september stopper landet opp. Iværtfall for noen dager. Da fylles skogen av elgjegere på jakt etter skogens konge.

Vi har ikke veldig mye erfaring med elgjakt, men vi benytter anledningen til å se elgjakta fra vår vinkel. Og så ønsker vi alle elgjegere lykke til med jakta!

Den siste måneden har vært uvant for oss på grunn av Fight sin plutselige sykdom. Nå er gleden stor igjen og Fight friskmeldes herved fra hjemmediagnosen «vestibulært syndrom».

I ukas mathøydepunkt har vi stiftet bekjentskap med en helt ny råvare som overrasket stort! Tilfeldighetene skulle ha det til at den attpåtil var bifangst da vi drev agnfiske før kveita skulle fristes. Hør mer om dette litt uti sendinga.

Vi ønsker vår sist ankomne patreon velkommen, og konstaterer at vi nærmer oss sakte men sikkert det magiske antallet 100. Da blir nemlig fluestanga sendt til en av dere som velger å støtte oss som patreon. Har du også lyst å bidra kan du enkelt bli patreon her.

Som patreon får du tilgang til flere eksklusive podcastepisoder og filmepisoder, og ikke minst får du svært gode priser i nettbutikken vår. Som patreon logger du inn i nettbutikken og får automatisk oppdaterte priser som matcher ditt patreonnivå.

Ukas produkttips fra oss er ullklær fra svenske Woolpower. Dette er utrolig deilige ullklær som holder deg varm!