Den siste rypejakthelga er alltid spesiell for oss og denne helga var intet unntak. Det er langt til fjells, det er teltliv og det er jakt på ryper og pilking etter røya. Alt det vi setter pris på pakket inn i en deilig fjellivpakke.

Vi har gjort oss mange erfaringer denne helga, på godt og «vondt», og har fått mange brikker til å falle på plass. Kroppen har fått kjørt seg litt ekstra med mye gåing, og vi kan konstatere at koronaen er i ferd med å slippe taket helt.

Vi minner om patreon-trekningen av Jegertvillingenes kokebok (signert av begge tvillingene), Jegertvillingenes sluksett (signert av begge tvillingene) og en hengekøye. En skikkelig Jegertvilling-spesial der altså!

Lytt mer: Sjekk ut alle episodene våre her

Neste mandag kommer det ikke en vanlig episode fra oss, men vi publiserer en Patreon-episode hvor vi skal snakke med «mister Gordon setter» Ola Dyrstad. Han er, kanskje den i Norge, som kan mest om Gordon setter og har til og med skrevet en tykk bok om rasen. Har du spørsmål til Ola må du gjerne sende oss en melding (før onsdag ettermiddag).

Som vanlig lager vi en liten smakebit til deg som ikke er patreon, men vil du høre episoden i sin helhet kan du enkelt bli patreon ved å trykke her.