Vi har, endelig, fått gjort unna årets første tur etter sjøørreten. På denne tida i fjor var det full fart, men i år lar våren vente på seg. Dette gir litt senere sjøørretfiske for vår del, da vi jakter de dagene det er god fart i fisken og man finner spennende fiske. Praten rundt sjøørret ble også en prat om gammelt garn- og notfiske, og i hvilken grad man skal holde på gamle tradisjoner eller finne på nye.

På styremøte etter forrige episode ble det bestemt at vi skal utforske muligheter for å lage quiz for dere. Forrige uke gikk derfor med til å lære oss hvordan vi sender live og ikke minst hvordan vi kan arrangere quiz. Etter testsendinger og generalprøve er vi endelig klar for vår første friluftsquiz. Vil du være med, utfordre deg selv og konkurrere på vennskapelig vis med andre likesinnede, må du sette av førstkommende torsdag fra klokken 19.50. Da starter Haill&Knalls første direktesending noensinne! Vi håper du vil være med på å lage en spennende kveld sammen med oss. Vi byr på spørsmål om alt som er relatert til jakt, fiske og friluftsliv og du må huske å laste ned Kahoot-appen i god tid og ha en ekstra skjerm tilgjengelig slik at du får vært med på sendingen.

Du finner sendingen her:

Vil du bidra til arbeidet med Haill og Knall-podden? Bli gjerne vår neste Patreon ved å trykke her. Om vi skulle nå 100 patreons sender vi en komplett fluefiskepakke til en av dere! Vi nærmer oss sakte men sikkert og vi har så lyst å få delt ut dette settet 😀

Vil du annonsere i podden? Trykk her for å sende oss en mail.

Dagens episode hører du her: