Her nord har vi igjen fått full vinter akkurat når vi trodde at våren var på vei. Da blir man fort litt værsyk og burer seg inne hjemme. Men sånt kan det også komme noe godt utav. For vår del har det resultert i oppussing og nytt podcaststudio 🙂

Selv om det ikke er vår for øyeblikket, var det en dag i forrige uke der vi kunne få et snev av vår likevel. Dette utnyttet Kristine i frivillig «arbeid» for en bonde i Lyngen. Hun var på skadefelling av gås sammen med Fight, noe du får høre mer om i dag.

«Våren» er også tiden for å komme seg ut på havet med båten. Vi hadde havfiskepremieren vår på søndag, og hva høydepunktet på den turen ble snakker vi mer om.

En av våre trofaste lytter sendte oss et spørsmål som er relevant for alle med hund. Hvordan aktiviserer du hunden din selv om det er båndtvang? Vi kommer med våre erfaringer og metoder som kan bidra til at hunden holder seg sånn nogenlunde gjennom sommeren.

Vil du bidra til denne podden og det andre vi sysler med? Bli gjerne vår neste Patreon, det koster mindre enn en halvliter på byen og betyr mye for oss. Du får blant annet tilgang til flere patreonepisoder og gode priser i nettbutikken vår, i tillegg til en stor takk fra oss i en episode.

Trykk her for å bli Patreon – enkelt og uten forpliktelser.

Sjekk utvalget i nettbutikken vår – kun produkter vi kan stå inne for selv!