Vinn tur sammen med oss!

Vi har lagt til et nytt patreonmål hvor vi tar med oss en av de som er Haill&Knall-patreon på jakt- eller fiskehelg i vår bakgård. Klarer vi å nå 150 patreons trekker vi ut en vinner blant dere som får være med på valgfri jakt- eller fisketur. Du velger selv om du vil bli med på storrøyejakt om sommeren eller småviltjakt om høsten! Vi håper dette blir en realitet og gleder oss til å vise fram Reisadalen på sitt beste 😀

I dagens episode er vi innom både bjørnespor, gaupespor og jervespor, rypejakt i skjømninga, dieselpriser, elbiler osv osv.

Vi svarer på lytterspørsmål om navnevalg på valp – vi drodler værtfall litt rundt temaet. Hvordan kan man tenke når man skal velge navn på det kommende familiemedlemmet?

Vi har trukket vinner av forrige give-away: Jim Thorsen ble den heldige patreonen som får to Jegertvillingenes kokebok i posten ganske snart. Gratulerer så mye!

Vi kjører en ny give-away i november og har hele fem premier som skal trekkes ut blant fem av våre patreons:

1 fluestang – LTS Predator kl. 8/9

2 Nord-Troms kalendere fra den anerkjente naturfotografen Jan R Olsen.

1 Jegertvillingenes kokebok

1 valgfri Haill&Knall-lue

Trekningen gjøres i begynnelsen av desember.

Vil du bli med i patreon-gjenget vårt og bidra med en liten slant hver måned? Vi setter veldig pris på hver og en av dere! Som en liten gjenytelse får du eksklusivt innhold kun for patreons, være med i premietrekninger og får rabatter i nettbutikken vår.

Trykk her for å bli vår neste patreon 🙂