Den siste uka har vært preget av koronamareritt for vår del, med alt som hører med. Vondt i kroppen, vondt i viljen, manglende lukt og smak osv osv. Det gjør det kanskje også vanskelig å skulle finne et mathøydepunkt for siste uke?

En av våre lyttere har spurt oss om hvilket kjønn man bør velge når man skal ha seg sin første hund. Vi har kanskje ikke et konkret svar, men snakker om hvilke vurderinger som kan være fornuftig å gjøre for å finne fram til det som passer best for deg. 

I «Ukas snakkis» ser vi nærmere på vannkraftproduksjonen og hva det gjør med fiskebestanden i elva. Vi tar utgangspunkt i en artikkel NRK Nordland hadde fra Skjomenelva i nærheten av Narvik.

I dag er siste mulighet til for deg som ikke er blitt patreon enda, til å være med i trekninga av en gavepakke fra Bærkokeriet som inneholder Reisasirup, turkopp og sitteunderlag av reinskinn.

For å bli patreon kan du trykke her.

Vi nevner også det fantastiske sjøørretsettet vi gir bort hvis vi skulle klare å nå 100 patreons. Komplett sett med LTS Zalt #6 stang, snelle og snøre. Ved å være patreon bidrar du til arbeidet med podden og alt det andre vi pusker med, noe vi setter utrolig stor pris på! Som takk for din støtte får du fordeler som blant annet bonusmateriell og fast rabatt i nettbutikken vår på inntil 20%.