Kristine har, gjennom hele vinteren, sporet en rev med et merkelig ganglag. Det kan nesten se ut som om den har promille, eller har den bare en skadet fot? Vi ønsker din vurdering av dette sporet og du finner bilder på facebooksiden vår. 

Vi tar en prat om mat på tur. Hvordan tenker vi rundt dette livsviktige i sekken, hvor mye mat bør man ha med, er vekt viktigere enn velferd, hvilke prioriteringer kan man gjøre osv osv. 

Denne uka inviterer vi deg med på båltur, så bli med på en (eller flere) digitale bålturer. Ta turen ut, fyr et bål, ta bilde og del med oss på sosiale mediere! Bruk hashtaggen #haillogknallbål 😀 Vi gleder oss til å se hvor mange bål vi klarer å fyre den neste uka!

Vi minner om månedens give-away, for våre patreons, som er et gavekort på kr. 2000,- som leveres i samarbeid med Aclima. Gavekortet kan brukes i nettbutikken på aclima.no.

Vi setter stor pris på om du vil bli Patreon, all info finner du her.

Kan man selge de beste fiskeplassene? Haill og Knall-podden

Det har vært kontrastenes uke hvor det både har lavet ned snø og vært iskaldt! Ville du valgt minus 20 grader eller 30 cm nysnø i døgnet?Vi spør oss også om man kan selge sine beste fiskeplasser bare prisen er høy nok og hva har pepperkake og kamskjell til felles?I begynnelsen av desember trekker vi ut en vinner av en ryggsekk fra Pinewood til en verdi av 1400 kroner. For å ha lodd i trekninga må du bli patreon.I tillegg får vi lov å la deg handle i nettbutikken til Pinewood og få 40% rabatt ved å bruke rabattkoden haillogknall. Tilbudet gjelder ut november.Send oss lytterspørsmål til neste ukes episode!I mars skal vi holde foredrag på Gloppen hotell i Sandane. Har du lyst å komme finner du billetter etterhvert gjennom NJFF Sogn og Fjordane. Vi håper vi ser deg der 🙂 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  1. Kan man selge de beste fiskeplassene?
  2. Da kjelken, jervebua og vi selv havna i elva
  3. 5-årsjubileum, jerv på åta og den utygde poteten
  4. Gammeltiur, 10-årsjubileum, jakttur til Arnøya og mislykka tiramisu
  5. Åtejakt på jerv: Slik kommer du i gang