Båten er endelig på vannet og sjøørretsesongen står for døren. Endelig kan vi sparke i gang den deilige vårsesongen med matauk og store opplevelser!

Den siste uka har vi også hatt en gaupe som har frekventert særdeles veinært. Dette fikk oss ut på gaupesafari!

For bøndene er gåsa en plage på denne tiden av året, og Kristine har vært på skadefelling av gås. 

Vi ønsker våre nyankomne Patreons velkommen og minner om vår give-away i april. To Fladen hengekøyer fra Marinor gis bort til en av våre kjære Patreons. 

Vi setter stor pris på om du vil støtte arbeidet med podden gjennom å bli Patreon. Les mer om dette her.

Jakten på havets delikatesser Haill og Knall-podden

Vi utforsker fangst av havets delikatesser og har kjøpt inn teiner til fangst av sjøkreps. Vi aner ikke om det finnes her oppe og famler rundt i blindet. Dette har uansett gjort at vi ønsker å prøve oss på fangst av flere typer råvarer fra havets matfat. Tiden går fort til den nye valpen kommer til oss og snart er ventetida over. Vi kaver fortsatt med navnevalgets kvaler – hvordan skal vi løse dette?Trekning av give-away i april er gjort og vi presenterer nå en ny for mai. Denne gangen gir vi bort en eske Real Turmat i samarbeid med Drytech. For å ha lodd i trekningen må du bli vår Patreon. All info finner du her. Få bonusinnhold med Patreon See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
  1. Jakten på havets delikatesser
  2. Gaupesafari, skadefelling og svart hav
  3. Godvær og fiskesnakk!
  4. Rev i underbuksa og jaktminner fra forrige sesong
  5. Isfiskebonanza og hvite løgner