Båten er endelig på vannet og sjøørretsesongen står for døren. Endelig kan vi sparke i gang den deilige vårsesongen med matauk og store opplevelser!

Den siste uka har vi også hatt en gaupe som har frekventert særdeles veinært. Dette fikk oss ut på gaupesafari!

For bøndene er gåsa en plage på denne tiden av året, og Kristine har vært på skadefelling av gås. 

Vi ønsker våre nyankomne Patreons velkommen og minner om vår give-away i april. To Fladen hengekøyer fra Marinor gis bort til en av våre kjære Patreons. 

Vi setter stor pris på om du vil støtte arbeidet med podden gjennom å bli Patreon. Les mer om dette her.

Sommerbonus: 3-kilosklubben og smellfeit ørret på supergrunt vann Haill og Knall-podden

Det er ferietid, men vi klarte ikke å holde oss unna podcaststudioet… Det skjer for mye :)Kristine er meldt inn i den svært så eksklusive 3-kilosklubben og vi har fisket på smellfeite ørreter på utrolig grunt vann!Du finner episoden vi snakker om på vår patreonside og vi håper du har lyst til å høre på denne i sommer, kanskje når du er på fisketur, før du drar eller når du ligger på stranda og egentlig skulle vært på fjellet :)Ved å bli patreon gir du et, for oss, kjempeviktig bidrag til podcasten og det andre vi driver med. Du får tilgang til egne patreonepisoder og gode priser i nettbutikken vår. Støtt podcasten vår og få eksklusivt innhold og rabatter i nettbutikken med Patreon Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  1. Sommerbonus: 3-kilosklubben og smellfeit ørret på supergrunt vann
  2. Sesongavslutning: Nostalgi langs ørretelva og sommeren på tre ord
  3. Torpedorøye på lånt stang!
  4. Gullnymfa – røyekilleren!
  5. Fisketørke, fiskemørke og fiskeyrkesskade