Båten er endelig på vannet og sjøørretsesongen står for døren. Endelig kan vi sparke i gang den deilige vårsesongen med matauk og store opplevelser!

Den siste uka har vi også hatt en gaupe som har frekventert særdeles veinært. Dette fikk oss ut på gaupesafari!

For bøndene er gåsa en plage på denne tiden av året, og Kristine har vært på skadefelling av gås. 

Vi ønsker våre nyankomne Patreons velkommen og minner om vår give-away i april. To Fladen hengekøyer fra Marinor gis bort til en av våre kjære Patreons. 

Vi setter stor pris på om du vil støtte arbeidet med podden gjennom å bli Patreon. Les mer om dette her.

Lamakjøtt og kuldesjokk Haill og Knall-podden

Vi er midt inne i vinterens verste kuldeperiode så langt. 20 minus og kuling er en svært dårlig kombo når man skal være utendørs. Vi ser tilbake på kalde opplevelser tidligere i livet. Vi fikk en ekstremt spennende pakke fra en av våre faste lyttere! Han leverte oss lamakjøtt før helga, noe vi aldri har vært borti før. Da blir det kokkelering på kjøkkenet, i forskningens tegn. I neste episode skal vi snakke om gode julegavetips til sånne som oss. Vi ønsker gjerne dine innspill, så send oss en melding med dine beste julegavetips, så får vi til en knallgod runde med tips til oss alle!Til helga trekker vi vinneren av Kristines mørketidshjerte. Vi gleder oss til å sende det som en liten førjulsgave tili en av våre patreons. Få bonusinnhold med Patreon See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
  1. Lamakjøtt og kuldesjokk
  2. Den perfekte jaktturkompisen
  3. Selvskading og gaupeflause
  4. Ettårsjubileum som podcastere – sildefiske og reinpartering
  5. Harejakt og masse kjærlighet